Пошуковий запит: (<.>A=Манолі Т$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
|
1. |
Манолі Т. А. Дослідження параметрів біотехнологічного способу видалення луски [Електронний ресурс] / Т. А. Манолі, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 46-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_17
|
2. |
Манолі Т. А. Вплив параметрів ферментативної обробки на ступінь відділення шкіри шпроту чорноморського [Електронний ресурс] / Т. А. Манолі, С. А. Памбук, Є. В. Камінський // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_11
|
3. |
Віннов А. С. Современные ферментативные процессы в производстве реструктурированных пищевых продуктов [Електронний ресурс] / А. С. Віннов, Т. А. Манолі // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 47-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_18
|
4. |
Безусов А. Т. Вплив теплової обробки при помірних температурах на органолептичні показники кулінарних виробів з морепродуктів [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. А. Манолі, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 149-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_45
|
5. |
Манолі Т. А. Дослідження зміни вологоутримувальної здатності м’язової тканини шпроту і смаку від масового вмісту хлориду калію у посольній суміші [Електронний ресурс] / Т. А. Манолі, С. А. Памбук, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 120-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__33
|
6. |
Безусов А. Т. Щодо питання про утворення біогенних амінів в харчових продуктах [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчіна, Я. О. Баришева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 40-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_9
|
7. |
Слободянюк Н. М. Вплив меду натурального на показники безпечності рибних пресервів і паст [Електронний ресурс] / Н. М. Слободянюк, А. А. Менчинська, Т. А. Манолі, Я. О. Баришева // Animal science and food technology. - 2019. - Т. 10, № 1. - С. 40-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2019_10_1_8
|
8. |
Менчинська А. Застосування біотехнологічного способу видалення жиру в технології рибних снеків [Електронний ресурс] / А. Менчинська, А. Іванюта, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_12
|
9. |
Памбук С. А. Застосування діаграми Ісікави при проведенні товарознавчої оцінки яєць перепелиних [Електронний ресурс] / С. А. Памбук, Т. А. Манолі, М. В. Шенгелая // Товарознавчий вісник. - 2021. - Вип. 14. - С. 34-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2021_14_6
|
10. |
Іванюта А. О. Вплив біохімічних властивостей сировини на зміну якості малосоленої рибної продукції [Електронний ресурс] / А. О. Іванюта, А. А. Менчинська, О. М. Очколяс, Ч. Цуй, Н. А. Нестеренко, Т. А. Манолі // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 2. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_2_6
|
11. |
Каменева Н. В. Порівняльна характеристка вин, які не містять сірки, за допомогою методів сенсорного аналізу [Електронний ресурс] / Н. В. Каменева, О. Б. Ткаченко, Т. А. Манолі, О. Г. Тараненко // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2022. - Т. 33(72), № 4. - С. 241-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2022_33(72)_4_38
|