Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Манолі Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 11
Представлено документи з 1 до 11
1.

Манолі Т. А. 
Дослідження параметрів біотехнологічного способу видалення луски [Електронний ресурс] / Т. А. Манолі, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 46-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2010_4_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 449.434 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Манолі Т. А. 
Вплив параметрів ферментативної обробки на ступінь відділення шкіри шпроту чорноморського [Електронний ресурс] / Т. А. Манолі, С. А. Памбук, Є. В. Камінський // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 29-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.589 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Віннов А. С. 
Современные ферментативные процессы в производстве реструктурированных пищевых продуктов [Електронний ресурс] / А. С. Віннов, Т. А. Манолі // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 4. - С. 47-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_4_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 336.813 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Безусов А. Т. 
Вплив теплової обробки при помірних температурах на органолептичні показники кулінарних виробів з морепродуктів [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. А. Манолі, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 4. - С. 149-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_4_45
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.402 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Манолі Т. А. 
Дослідження зміни вологоутримувальної здатності м’язової тканини шпроту і смаку від масового вмісту хлориду калію у посольній суміші [Електронний ресурс] / Т. А. Манолі, С. А. Памбук, Т. І. Нікітчіна // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 40(2). - С. 120-124. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_40(2)__33
Попередній перегляд:   Завантажити - 94.516 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Безусов А. Т. 
Щодо питання про утворення біогенних амінів в харчових продуктах [Електронний ресурс] / А. Т. Безусов, Т. А. Манолі, Т. І. Нікітчіна, Я. О. Баришева // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 2. - С. 40-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_2_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.152 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Слободянюк Н. М. 
Вплив меду натурального на показники безпечності рибних пресервів і паст [Електронний ресурс] / Н. М. Слободянюк, А. А. Менчинська, Т. А. Манолі, Я. О. Баришева // Animal science and food technology. - 2019. - Т. 10, № 1. - С. 40-46. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2019_10_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 467.337 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Менчинська А. 
Застосування біотехнологічного способу видалення жиру в технології рибних снеків [Електронний ресурс] / А. Менчинська, А. Іванюта, Т. Манолі, Т. Нікітчіна // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2020. - Т. 22, № 94. - С. 50-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2020_22_94_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 522.149 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Памбук С. А. 
Застосування діаграми Ісікави при проведенні товарознавчої оцінки яєць перепелиних [Електронний ресурс] / С. А. Памбук, Т. А. Манолі, М. В. Шенгелая // Товарознавчий вісник. - 2021. - Вип. 14. - С. 34-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tvis_2021_14_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 549.849 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Іванюта А. О. 
Вплив біохімічних властивостей сировини на зміну якості малосоленої рибної продукції [Електронний ресурс] / А. О. Іванюта, А. А. Менчинська, О. М. Очколяс, Ч. Цуй, Н. А. Нестеренко, Т. А. Манолі // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 2. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 550.849 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Каменева Н. В. 
Порівняльна характеристка вин, які не містять сірки, за допомогою методів сенсорного аналізу [Електронний ресурс] / Н. В. Каменева, О. Б. Ткаченко, Т. А. Манолі, О. Г. Тараненко // Вчені записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Серія : Технічні науки. - 2022. - Т. 33(72), № 4. - С. 241-247. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sntuts_2022_33(72)_4_38
Попередній перегляд:   Завантажити - 463.708 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського